Готови ли сте за Далечния изток? Уиндсърф и кайт ваканция във Виетнам. 14 дни / 13 нощувки – 430 $ в сърф хотел с басеин на плажа и включена закуска. Осигуряваме трансфер от и до летището, както и екипировка. Подробности тук

Ние се занимаваме с кайт и уиндсърф целогодишно – лятото организираме кайт и уиндсърф вакации в Гьокчеада Турция, а от октомври до април специализирани кайт и уиндсърф пътувания до Бразилия, Виетнам и Мароко.

Искаме да покажем една нова възможност и да споделим нашия сърф начин на живот в хармония с природата, вятъра и морето. В Гьокчеада има 2 различни основни спота за каране – с равна вода и с вълни до 1.5-2 м. както и няколко „тайни“ спота. Активният сезон е от май до октомври.

Свържете се с нас за резервации и повече информация

Спот с гладка вода (offshore) Aydincik – това е основният уиндсърф спот. Тук условията са перфектни за напреднали, които осавършенстват трикове или работят върху скорост от сутрин до 14.00 часа и за начинаещи в следобедните часове, когато вятърът отслабва. Дъното в залива е пясъчно и абсолютно безопасно.
Спот с вълни (onshore) Eselek – това е основният кайт спот. Условията са подходящи за уиндсърфисти и кайтсърфисти от всички нива, желаещи да карат на вълни. Заливът е много голям, пясъчен и абсолютно безопасен за райдърите и оборудването.
Secret spots (side shore) – в Гьокчеада има няколко уникални сайдшор спота малко по-отдалечени от основните места за каране, където може да ви заведем, ако търсите неизвестното и сте готови за нови предизвикателства.
Crazy Island клуб е оборудван с екипировка Naish. На разположение има учебни дъски от 160 до 230 литра, специални детски дъски и платна, учебни платна от 1.4 кв. м до 5.5 кв. м. Освен учебното уиндсърф оборудване на разположение за наем и обучение има дъски и платна за фрирайд, фристайл и уейв, с размери от 74 до 140 литра и платната с размери от 3.4 до 7.0 кв. м. Вятърът в Гьокчеада сутрин и до около два следобед е около 10 – 12 м./сек., много често и над 15 м/с., което предполага използването на фристайл и фрирайд платна с размери 4.0 до 5.4 кв. м. Уиндсърф училището е на спота с гладка вода. Това, както и факта, че плътноста на Егейско море е висока улеснява процесът на обучение и е важно условие за по-бързото осъвършенстване на фристайл или спийд техника. Кайт училището разполага с последен модел екипировка Naish 2017/18 кайтовете са с размери от 6 до 14 кв. Кайт уроците се провеждат на кайт спота. При нас може да се тества и закупи кайт и уиндсърф екипировка. Предлагаме нова и употребяванни платна, мачти, гикове, кайтове и аксесоари.