Детски уиндсърф лагери на остров Гьокчеада за деца от 7 до 14 години.
Цена 110 €. на ден / 660 €.
включва уиндсърф курс, SUP курс, допълнителни спортове и активности закуска, обяд и вечеря (настаняване в палатка опция + 120 €). 
Дати: 22 – 28 юни,
избрани от вас дати, минимална група 4 деца
Ние вярваме, че спортът развива знания, мотивация, любов към природата както и социални умения – съпричастност, екипност и честна игра.
Клубът осигурява специализирано, висококачествено уиндсърф обучение за деца. Оптималната скорост на вятъра за обучение на децата между 7 и 14 години е от 4 до 6 метра в секунда. Уроците или самостоятелната практика на децата на тази възраст не могат да бъдат провеждани при скорост на вятъра над 8 метра в секунда. На остров Гьокчеада обикновено оптималният (по-слаб) вятър е в следобедните часове, затова и заниманията ще се провеждат предимно следобед.
В програмата са включени и други водни спортове – SUP (Stand Up Paddle Board), гмуркане, плуване, както и спортни занимания извън водата като – гимнастика, плажен тенис и други спортни игри със състезателен характер.
В сутрешните часове, когато вятърът е по-силен програмата предвижда посещение на заливите с гладка вода и с вълни, където карат напредналите сърфисти. Така децата ще придобият реална представа за истинския спорт на силен вятър и  за различните дисциплини – фристайл, фрирайд, рейс и уейв. Видяното, ще бъде тема на конкурс за рисунка, а жури в конкурса ще бъдат самите деца.
Теоретично обучение за вятъра и вълните, как се образуват и как работят е специална част от цялостната програма, която ще даде на децата по-добро разбиране на природата и знания с практическо значение.
Предвидено е и обучение какво представлява уиндсърф екипировката, как работи тя и как всеки да нагласи собственото си оборудване.
Всеки ден, освен да карат уиндсърф, децата ще играят различни игри, ще плуват, ще се гмуркат с шнорхел. Всяка сутрин ще започва с гимнастика на плажа.
Всички деца трябва да могат да плуват.
Тренировките и спортните сесии са с продължителност от 40 минути, разделени по 2 или 3 на ден.
Другите дейности са с продължителност 1 час.
Общата продължителност на тренировките и другите спортни дейности на ден е до 2 часа.
Оптималния брой  деца за лагер е 10 деца.
Цена за лагер 1 седмица 660 €
(+ настанване в палатка на плажа 120 €)
Цената включва: закуска, обяд и вечеря.
Цялото необходимо оборудване, спасителна лодка, жилетки.
Цената е базирана на група от минимум 4 деца.

* Може да организираме транспорт от София с лицензиран оператор, като шофьорът и транспортното средство ще бъдат на разположение на острова по време на целия престой на цена от 250 €
Уиндсърф общи условия