Ако искате работа като кайт или уиндсърф инструктор – ние търсим нови мотивирани хора, които да се присъединят към екипа ни за настоящия и идващите сезони.
Освен възможността да се развиете професионално като споделяте знанията за любимия си спорт, тук ще откриете и перфектни условия за самоосърършенстване и интензивни тренировки всеки ден.
Уиндсърф инструктор – опит 2 години като инструктор, английски (владеенето на турски предимство). Кандидатите за тази позиция трябва да са способни да дават уроци както на начинаещи, така и на средно напреднали и напреднали.
Главен уиндсърф инструктор – опит минимум 4 гоини като инструктор, английски, (владеенето на турски предимство). Кандидатите трябва да са способни да организират работата на тима, да комуникират с клиентите и допринасят за популяризирането на клуба, да отговарят за екипировката, да могат да управляват спасителна лодка.
Кайт инструктор – опит 2 години като инструктор, IKO сертификат, английски, (владеенето на турски предимство). Кандидатите за тази позиция трябва да са способни да дават уроци както на начинаещи, така и на средно напреднали и напреднали.
Главен кайт инструктор – опит минимум 4 гоини като инструктор, IKO сертификат, английски, (владеенето на турски предимство). Кандидатите трябва да са способни да организират работата на тима, да комуникират с клиентите и допринасят за популяризирането на клуба, да отговарят за екипировката, да могат да управляват спасителна лодка.

Всички кандидати трябва да имат възможност да останат на работа през сезона 3 месеца – от 1 юни до 31 август или от 15 юни до 15 септември.
Ние гарантирме уважение и възможност за израстване на всеки член от екипа, заплащането е процент от дадените уроци и курсове.

Ако искате да сте част от нашия екип изпратете CV
e-mail: radost1504@gmail.com