Ще ви настаним в кокетни дръвени къщички, разположени в красива градина на самия бряг на морето. По ваш избор може да се настаните с приятелка или сама.
Ще ви посрещнем с лека и вкусна вечеря, защото детоксът е важна част от програмата. Прочистването на организма работи както за сваляне на килограми, така и за енергизиране и подобряване на здравето. Специалната диета е базирана на сезонни зеленчуци, плодове, прясна риба и произведени на острова екологично чисти продукти.
Денят ви ще започва в 8.30 със занимания по пилатес – изключителна система от упражнения, които ще подобряват гъвкавостта и координацията ви и ще увеличават силата и издържливостта.
От 9.30 до 10.30 ще бъде сервирана вкусна закуската.
От 11.30 до 12.30 се провеждат заниманията по уиндсърф, кайтсърф и SUP (stand up paddle board). Срещата с екстремните спортове ще разруши изцяло натрупания стрес и ще ви срещне с момичето, което всъщност никога не си е тръгвало от вас :).
От 12.30 до 13.30 ще бъде сервиран лек обяд.
От 17.00  до 18.30 се провеждат заниманията по SUP йога / йога
В рамките на седмичаната програма има предвидени 3 терапии за лице  с натурални прородни продукти – праскова, краставица, грозде, мед, зехтин, богата на минерали черна глина.
От 19.00 до 20.00 Сервираме лека домашно приготвена вечеря
Ще ви покажем целия остров както и недостъпни по сушата малки заливчета.
Ще сме в контакт с вас при пристигането ви.
За желаещите може да организираме транспорт от София/Пловдив/Ст. Загора/Димитровград – мин. група от 4. Предлагаме и ежедневен трансфер до всички части на острова.
Допълнителни услуги:
транспорт от София/Пловдив/Ст. Загора/Димитровград – 200 лв.
самостоятелно настаняване – 200 лв.
дневен трансфер – 25 лв.