Ретрийт сърф и йога е за всички, готови да преоткрият свободата, спорта и природата в една седмица без списък с „неща, които трябва да направя“ и отговрностите, които колегите, бизнеса и семейството очакват. Това е твоята седмица за пълна промяна на брега на Егейско море с  програма от спортни занимания, съчетани с комплекс процедури за красота и презареждане на духа и тялото. Продължителност 7 дни (6 нощувки).
– детокс
– стягане и отслабване
– уиндсърф, кайтсърф и SUP
– пилатес
– релаксация
– SUP йога
– антиейджинг процедури с природни продукти
– настаняване в кокетни къщички на плажа с органик закуска и вечеря
Дати: 1-7 май; 8 – 14 май; 15 – 21 май; 22 – 28 май,  29 май – 04 юни 5 – 11 юни; или избрани по твое желание дати до 30 юни.
Цена – 1300 €

** Цената е базирана на двойна заетост в стая, доплащане за единично настаняване в двойна стая 200 лв.
За повече информация:
m. 0899972503
Пътуването е със собствен транспорт.
Гьокчеада се намира в Егейско море срещу Дарданелите. Островът е само на 560 км. от София, пътуването отнема около 6-7 часа до пристигане на пристанище Кабатепе, от където продължава с ферибот 1 час и 20 минути.  Пътят от София до границата при Свиленград е магистрала, в Турция пътят е като магистрала с 2 или повече ленти за движения във всяка посока. Островът е най-западната точка на Турция и е част от област Чанакале. Гьокчеада е известен не само с красотата, лазурното море, вятъра и недокосната природа, но и като част от световната мрежа Cittaslow. Част от мрежата стават само малки градове в екологично чисти райони, запазени културни традиции и характерно природосъобразно фермерство. Повече за Гьокчеада може да научите тук, а още информация за маршрута ще намерите тук

Оргнаизиране на транспорт от София/Пловдив/Ст. Загора/Димитровград – мин. група от 3 – доплащане 200 лв. за всяка пътничка.