УИНДСЪРФ ВИЕТНАМ ЯНУАРИ, ФЕРВРУАРИ, МАРТ

Уинсърф в Муи Не / Виетнам – 14 дни, 13 нощувки в хотел Surf4you на плажа
Най-важното от всичко е че вятърът е силен и всеки ден – 12 – 15 м/с; Температурата на водата е около 25 С, а на въздуха 27 – 30 С.
Предложението включва настаняване в красив сърф хотел на плажа с басейн, закуска, и (опция) трансфер от летището в Хо Ши Мин.
Имате привилегията да спите буквално на 5 метра от спота, на който ще карате, в хотел разположен под сенките на кокосови палми, с частен басейн, мека зелена трева и плаж. Стаите са с климатик. Навсякъде в комплекса има wi-fi. Уиндсърф базата е добре оборудвана, а ние ще бъдем там през цялото време, за да улесним всеки ваш избор – на екипировка, ресторант, студио за масаж, скутер или екскурзия, ще бъдем вашите местни водачи в едно ветровито и екзотично кътче от Азия. Може да предложим ваканция с всякаква продължителност, само ни пишете от коя до коя дата желаете да почивате и ще ви изпратим конкретно предложение.

ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ И НАЕМ НА ЕКИПИРОВКА:

Наем на скутер 80$
Уиндсърф клиника 6 дни / 12 часа 400$
Трансфер от Хо Ши Мин / за автомобил до 7 места 90 – 110$

Освен стандартното ни предложение – може да ви предложим уиндсърф почивка с всякаква продължителност, съобразена с индивидуалните ви очаквания или цена само за настаняване ако ще пътувате със собствена екипировка – просто ни пишете – radost1504@gmail.com

Муи Не се намира в Южен Виетнам, на брега на Южнокитайско море, тропически климат, надеждни мусонни ветрове. Муи Не е една от най-популярните кайт и уиндсърф дестинации в Азия и топ спот във Виетнам, макар че дъжавата има какво да предложи със свойте 3400 км. крайбрежна ивица. Най-близкото летище е Хо Ши Мин, намира се на около 250 км. Трансферът е около 3-4 часа. 

Условия за уиндсърф и кайтсърф: В Муи Не има два големи залива – сайдшор и оншор. Обикновено се кара с платна 4.2 – 4.7 и кайтове 8 – 10 . Ветровитите са дни са над 80 %. В сайдшор залива има сравнително малък чоп, на залива с вълни (сайд оншор) става доста подредена вълна от 1.5 до 3 метра в зависимост от вятъра. Организираме и пътуване до малко известни, но много ветровити и не туристически места за каране на север от Муи Не.