Freeride в Косово: това е едно най-добрите места за freeride в Европа. Тук пада изключително много сняг заради влиянието на Адриатика и високото надморско равнище. В райна на Брезовица има неизброими възможности и маршрути за фрирайдъри от всяко ниво. В зависимост от нивото и желанието на участниците в групите организраме транспорт с джип, моторна шейна или ратрак до различните локации. “Пистите” на практика също не се обработват. Районът може да бъде лавиноопасен, защото склоновете са голи. Времето е капризно и прогнозата трябва да се следи внимателно, защото мъгли и ветрове не са изключения. От гледна точка на сигурността е задължително да сте с водач.

1 ден (9.30 – 15.00ч) 1-2 души – 280 лв.

3 дни (9.30 – 15.00ч) 1-2 души – 750 лв.

* всеки допълнителен човек + 40 лв. на ден макс. 8 човека

Информация за организирано пътуване до Косово ще намерите тук.

Freeride в Бабин Зуб: Пистите в курорта са обградени от редки широколистни гори, които дават възможност да се позабавлявате в дълбокто. Освен горите има и една стръмна писта, която не се обработва. Повече информация за организираното пътиване до Сърбия ще намерите тук.

Freeride в Чепеларе: Freeride за начинаещи. Условията за фрирайд около Мечи Чал/Чепеларе са различни от повечето места, на които сте свикнали да карате в Банско, Боровец или на Витоша.
Най-съществената разлика е, че райнът не е застрашен от лавини.
Пистите са обградени от вековни горски масиви, с безброй пътеки и маршути. Има и писта с дълбок необработен сняг. Местата за каране са с различна трудност и са интересни както за нaпредналите фрирайдъри така и за първите излизания извън пистите.

Независимо от правилото THERE ARE NO FRIENDS ON POWDER DAY с нас може да направите своите първи опити!

1 ден (9.30 – 15.00ч) 1-2 души – 220 лв.

3 дни (9.30 – 15.00ч) 1-2 души – 600 лв.

* всеки допълнителен човек + 30 лв. на ден макс. 4 човека

Информация за ваканция в Чепеларе  ще намерите тук.