Предлагаме настаняване на плажа в собствен комплекс. Sardunya Surfing Lodge се състои от 8 бунгала и 4 глемпинг палатки, разположени в красива сенчеста градина на брега на морето. Всяко бунгало има собствена баня, климатик и тераса. Глемпинг палатките са с диаметър 4м, височина 2.5 м, уютен бутиков интериор и удобни легла за двама, гостите ползват общите баня с топла вода и тоалетни в комплекса. В комплекса има ресторант, кайт и уиндсърф училище, собствен плаж, плажен бар и паркинг. В цената на нощувката е включена традиционна закуска и съхранение на кайт/уиндсърф екипировка.
През 2021 ще работим съобразно изискванията на МЗ на република Турция и за да осигурим в максимална степен защитата на вашето здраве и това на персонала.
Бунгала:
01 юли – 15 септември
двойно бунгало – 60 EUR
тройно бунгало – 80 EUR
глемпинг палатка 2-ма гости 35 EUR
16 септември – 30 септември
двойно бунгало – 46 EUR
тройно бунгало – 66 EUR
глемпинг палатка 2-ма гости 35 EUR
01 юли – 15 септември
двойно бунгало – 60 EUR
тройно бунгало – 80 EUR
глемпинг палатка 2-ма гости 35 EUR
1 октомври – 30 октомври
двойно бунгало – 40 EUR
тройно бунгало – 60 EUR
глемпинг палатка 2-ма гости 35 EUR

настаняване – след 14.00
напускане – до 11.00

разпределение:
2 бунгала – с две отделни единични легла
2 бунгала с едно двойно легло
4 бунгала с едно двойно и едно единично легло
4 глемпинг палтки за двама гости, леглата могат да бъдат двойни или отделни; настанаяване на трети гост в палатка + 15 EUR

 

Нашият рестрорант – мястото за сърфистки истории – истински и измислени; вкусна средиземноморска храна и дебела сянка. Място, където с лаптопа си може да свършите доста работа докато се наслаждавате на 5 различни вида кафе и прясно изцеден сок, допълнени с домашно приготвен сладкиш.

Освен това менюто ни включва:
Традиционна закуска
Гьозлеме
Супа и готвено ястие всеки ден
Свежи салати
Мезета
Различни видове риба
Скара, паста и други аламинути
Специална селекция вина
Йени ракъ и летни коктейли
… и още от средиземноморската кухня. Убедени сме, че сезонните продукти, местно производство, които използваме са най-добри за здравето, природата и общността. Освен това 🙂 не използваме пластмасови прибори за еднократна употреба.

Резервациите трябва да бъдат потвърдени и предплатени с депозит в размер стойността на две нощувки.
Анулиране:
– по рано от 2 седмици от датата на пристигане – депозиранaта сума се възстановява 100 %, с изключение на всички банкови такси.
– 2 седмици до 1 седмица преди датата на пристигане – от депозиранaта сума се възстановяват 30 %, с изключение на всички банкови такси.
– по малко от 7 дни, депозираната сума не се възстановява.

За повече информация:
radost1504@gmail.com