УИНДСЪРФ ВАКАНЦИЯ ГЬОКЧЕАДА – 7 дни 6 нощувки
Предложението включва настаняване на плажа в комплекс от 8 бунгала и 4 сафари палатки и начален уиндсърф курс. Всяко бунгало има климатик, баня и тераска, палатките са с диаметър 4 м, височина 2.3 м, с уютен интериор и всичко необхдимо за комфортна нощувка, матраци, чаршафи, възглавници, зависки. Гостите в палатките ползват добре подържани общи бани с топла вода и тоалетни в комплекса. Повече за уиндсърф обучението и възможностите за избор на екипировката под наем може да прочетете тук. В комплекса има ресторант, плажен бар, собствен плаж и паркинг за гостите.
Гьокчеада се намира в Егейско море срещу Дарданелите – само на 560 км от София (на около 200 км от границата Капитан Андреево / Одрин ). Пътуването от София отнема 6-7 часа до пристигане на пристанище Кабатепе, от където продължава с ферибот 1 час и 20 минути. Гьокчеада е абсолютната противоположност на забързания град, в който живеете; остров със спокоен ритъм на живот, прекрасна природа, чисто море. Информация за това, как да стигнете до Гьокчеада ще намерите тук

до 31 май

6 нощувки, закуска 6 часа индивидуален уиндсърф курс 325 EUR
6 нощувки, закуска 6 часа уиндсърф курс група от 2 280 EUR  

01 юни – 27 юни / 16 септември – 30 октомври

6 нощувки, закуска 6 часа индивидуален уиндсърф курс 355 EUR
6 нощувки, закуска 6 часа уиндсърф курс група от 2 310 EUR 

01 юли – 15 септември

6 нощувки, закуска 6 часа индивидуален уиндсърф курс 325 EUR
6 нощувки, закуска 6 часа уиндсърф курс група от 2 280 EUR 

* Цената е за 1 човек на база двойна заетост в стая.
* Имате право да промените датите на ваканцията си, до 15 дни преди началната дата.

Началният курс учи на независимост във водата, дава основни познания за екипировката и вятъра. След завършването на курса ще може да наемате екипировка от всеки център и да практикувате сами. В рамките на курса са предвидени 2 часа самостоятелна практика.
Резервациите
трябва да бъдат потвърдени и предплатени с депозит от 30 %.
Анулиране:
– по рано от 2 седмици от датата на пристигане – депозиранaта сума се възстановява 100 %, с изключение на всички банкови такси.
– 2 седмица до 1 седмица преди датата на пристигане – депозиранaта сума се възстановява на 50 %, с изключение на всички банкови такси.
– 1 седмица до 3 дни преди датата на пристигане – депозиранaта сума се възстановява на 30 %, с изключение на всички банкови такси.
– по малко от 3 дни, депозираната сума не се възстановява.